dissabte, 18 d’abril del 2009

Com programar a "Nosaltres Competents"

Nosaltres Competents és una web de visita obligada per tots els que estam interessats en el tema de les competències bàsiques. En aquest bloc hi ha un enllaç permanent des de fa temps però crec convenient tornar-ho a recordar. A més de la gran quantitat d'informació i recursos que hi podem trobar, es va actualitzant constantment.
Aquesta vegada vull destacar l'apartat "Com programar? " on s'inclouen tots els passos a seguir a l'hora d'elaborar les programacions.

dissabte, 11 d’abril del 2009

Avaluació 6è Ed. Primària

El Departament d'Educació de Catalunya realitzarà una prova d'avaluació a l'alumnat de sisè curs d'educació primària basada en les competències bàsiques lingüístiques i matemàtiques que cal haver assolit en acabar aquesta etapa educativa.
En aquest enllaç podeu trobar tota la informació i també és interessant veure els models de proves que publiquen.

dilluns, 6 d’abril del 2009

Article publicat al diari "El País"

A l'edició del diari El País d'avui podem llegir un article titolat "La Primaria se estanca". Fa referència als resultats d'avaluació del 2007 a 6è de Primària.
Segons el profesor de sociología de la educación de la Universidad Complutense Rafael Feito "El sistema es bueno en enseñar a memorizar y repetir, algo que quizá estaba muy bien hace tiempo, pero que ya no sirve para el mundo actual. Sin embargo, falla en cuanto a lo que supone razonar. Los alumnos son mejores en los saberes pasivos que en los activos".
Podeu llegir l'article complet pitjant sobre el següent enllaç: