divendres, 27 de febrer del 2009

Video Conferència Antoni Zabala

Com es va anunciar en un post anterior us deixam el vídeo de la Conferència que va fer Antoni Zabala a Eivissa. Està dividit en 4 parts i s'ha de tenir un poc de paciència i esperar que es carregui bé per poder-lo veure sense interrupcions.

Part 1


Part 2


Part 3


Part 4

Video cedit per Club Diario de Ibiza

dilluns, 16 de febrer del 2009

Documents oficials d'avaluació

Al BOIB de 16 de febrer de 2009 ha sortit publicada la Resolució de la directora general d’Administració, Ordenació i Inspecció Educatives mitjançant la qual s’estableixen els models dels documents oficials d’avaluació de les etapes d’educació infantil, educació primària, educació secundària obligatòria i batxillerat a les Illes Balears.


Models documents

divendres, 13 de febrer del 2009

Conferència Antoni Zabala

Després de mesos i mesos de recollir informació sobre competències bàsiques, ahir vam tenir l'oportunitat d'escoltar en directe la conferència "Com aprendre i ensenyar competències" d'Antoni Zabala organtizada per l'APREP i el Centre de Profesorat d'Eivissa i Formentera dins el Cicle de conferències "Parlant d'Educació".

Notícia publicada a Diario de Ibiza


A continuació podeu veure el guió que va fer servir i en tenir el video també el publicarem.

dilluns, 9 de febrer del 2009

Ordre Avaluació Infantil

Al BOIB de 7 de febrer de 2009 ha sortit publicada l'Ordre de la consellera d'Educació i Cultura de 2 de febrer de 2009, sobre l’avaluació de l’aprenentatge de l’alumnat d’educació infantil a les Illes Balears.

dissabte, 7 de febrer del 2009

Treballar competències

Presentació "Treball amb competències" de Jordi Aumedes amb esquemes de com presentar les unitats didàctiques: